######
CONTACT

Loekie Wiegerinck had op de middelbare school al een passie voor economie, boekhouden en bedrijfsrekenen want zij kon lezen en schrijven met cijfers! Het was dan ook vanzelfsprekend dat zij haar carrière in de financiële branche ging opbouwen. Na haar start op de arbeidsmarkt van 1 jaar bij een accountantskantoor heeft zij 28 jaar bankervaring waarvan de laatste 12 jaar als financieel adviseur. Naast haar werk heeft zij vele financieel gerichte studies gevolgd.

In 2005 is Loekie AAS Hilversum gestart, haar eigen advies & administratie service kantoor dat een stevige financiële fundering biedt aan vele MKB bedrijven en particulieren.

Michel van Reenen:
“Na een dienstverband van meer dan 20 jaar bij ABN AMRO Bank was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Mijn pad kruiste zich met dat van Loekie en zo kwam een lang gekoesterde wens om als zelfstandig ondernemer verder te gaan in vervulling. Ik heb de overtuiging dat, als het om geldzaken gaat, discretie, integriteit, inhoudelijke deskundigheid en lange termijn visie de belangrijkste factoren zijn. Mijn denken en handelen wordt daarom door deze uitgangspunten bepaald. Daarnaast is mijn inziens een sterke persoonlijke betrokkenheid hét ingrediënt om tot succesvolle resultaten te komen. De kennis opgedaan in mijn tijd bij de bank aangevuld met een sterk cijfermatig inzicht én de betrokkenheid en ervaring van Loekie bieden een stevig financieel fundament aan zelfstandig ondernemers en particulieren.”

Michel heeft begin 2014 het HBO-diploma Fiscaal Adviseur behaald.

AAS Hilversum regelt het voor u… met een beetje meer.

AAS Hilversum
Contactpersonen: Loekie Wiegerinck en Michel van Reenen
Vijfhoekstraat 8
1271 PN Huizen
T: 035 - 656 38 34
info@aashilversum.nl
www.aashilversum.nl

KvK-nummer: 57243565
Beconnummer: 485342
BTW nummer: NL8524.98.561.B01


© Aas Hilversum