######
ADVIES

Zakelijk financieel én fiscaal advies
Met de juiste cijfers krijgt u uw administratie goed in beeld en vormt deze een belangrijke bron van informatie in uw bedrijfsvoering. Maar hoe gaat u hiermee om? Met grondig financieel én fiscaal advies van AAS Hilversum krijgt u een totaal inzicht in uw bedrijfsresultaten conform de juiste wet- en regelgeving, zodat u op de juiste momenten de juiste beslissingen kunt nemen. Vooral fiscale consequenties bij het nemen van bepaalde stappen zijn een “must” om vooraf goed in kaart te brengen!

Particuliere adviezen
Wilt u een hypotheek afsluiten? Er zijn zoveel aanbieders, waar moet u op letten? Wat past het beste bij uw levenssituatie en besteedbaar inkomen - ook met het oog op de toekomst. En er komt nog zoveel meer bij kijken zoals belastingen en verzekeringen. Heeft u een erfenis ontvangen? Hoe kunt u deze zo voordelig mogelijk accepteren en hoe zit ’t met erfrecht en belastingen?
Of wilt u meer informatie over het doen van schenkingen? Is uw levenssituatie veranderd? Bijvoorbeeld door minder te gaan werken of door een scheiding.
Wat komt daar allemaal op financieel gebied bij kijken?

Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarbij AAS Hilversum een en ander graag voor u op een rijtje zet en u adviezen geeft die goed zijn afgestemd op uw wensen en persoonlijke situatie.

N.B. AAS Hilversum adviseert en verkoopt geen bancaire producten of verzekeringen. Wel onderhouden wij contacten met diverse grote financiële instellingen en intermediairs. Na een grondige inventarisatie kunnen wij u in contact brengen met het juiste kanaal en desgewenst aanwezig zijn bij de daaropvolgende gesprekken.

Overige adviezen
Advisering bij het oprichten van een Vereniging van Eigenaren.

© Aas Hilversum